OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

subota, 26.12.2009.

"Ćaća ja bi puzle" - "Sine jeble te pucle!"

Prije jedno dvajs godina kad sam bio mulac odem ja kod svog prijatelja kad on leži na podu u sobi. Ja do njega...kad vidim on nešto slaže na podu. Reko «Mile što ti je to?»...kaže on meni: «To su ti prijatelju PUZZLE!»....PUZLE?...Što su to puzle bik te kresno u bradavicu...veli on meni da su puzle ono što slažeš da bi dobio sliku sa kutije u cjelini. Na kutiji je bio neki dvorac...onda bi ja i on pocjele dane ležali na podu i slagali te puzle jebene. E al ja nebi bio ja da nebi htio i ja jedne puzle za sebe...i ja brže bolje odem kući reko ćaća će mi sigurno kupiti puzle. Ja u kuću...nađem ćaću...reko «Ćaća oš mi kupit PUZLE?»....»Koga?!?!?» upita me ćaća...pa reko «PUZLE...eno Mile ima punu kutiju pa bi i ja jedne puzle?»...Nije mu dugo trebalo da ispali «Jeba ti Mile mater i tebi i PUCLAMA!»...»Ćaća nisu PUCLE nego PUZLE!» «Svejedno...odi ona drva slagat pičkat materna tebi i Mili i puclama!»...Ma vidim ja ćaća misli da su PUZLE sigurno nega željeznica pa se usro da to puno košta....»Pa ćaća nije to željeznica neg neki karton što se slaže!»...a ćaća – «Složit ćeš se ti kad ti opizderim ednu izauva!»...Vidim ja da od PUZLI ništa...nema druge neg nazad kod Mile na slaganje. Nakon par dana skužio ćaća što su puzle pa da ublaži svoje negodovanje od pred neki dan veli on meni «Ama sine koju će ti pičku maternu te PUCLE...otićeti mozak u kurac od toga!»...eto...tako mi ćaća reko...danas mozak odlazi u kurac od droge...a tad je iša u kurac od PUCLI. Nema majko...ćaća je na sve ima odgovor. No da ne skrećem sa teme....eto danas sam odrastao čovjek i puzle ne slažem već godinama. No pred par godina ja dobio master card. E sad se vi pitate kakve veze ima master card sa ćaćinim PUCLAMA! E pa vako....dakle pred koju godinu dobio ja doma taj MASTER CARD....znate onu kreditnu karticu...jel....i sve bilo dobro dok ga jednom nisam načeo....pa onda drugi put još više...pa treći put opet...i dok ga cjelog nisam strajba...mislim na iznos koji su mi dopuštali. E onda je taj master card trebalo i pokriti...pa bi došla plaća pa je nisam smio dirat jer ide MASTER CARD na naplatu....pa mi MASTER naplate od plaće pa mi na tekućem ne ostane ništa pa opet troši master card i tako godinama godinama danima i danima. Nije ni čudo što se zove MASTER CARD...MASTER – GOSPODAR! Znali oni kako će mu ime dati. No da ne duljim....evo tog mog MASTERA:
Image and video hosting by TinyPic
Eto ga pogledaj....kad su me u banci pitali kakav master card želim to jest sa kakvom slikom ja odma reko ŠTO NUDITE. Žena za šalterom ponudila par sličica a meni odma srce zaigralo kad sam vidio šumu i MEĐEDA! Reko «OVU OĆU!»...Taj isti medo me je jeba iz godine u godinu....redovito....čak sam ga i sanjao kako me taslači po Maloj Kapeli...nebi se MEĐEDA riješio nikako. Plaće dolazile i redovito odlazile....sve do danas....danas sam pokrio MASTER JEBENI CARD DA MU MAMU JEBEM...sjeo u auto...došao doma...i sjetio se ĆAĆINIH PUCLI. E reko...Mile...prijatelju moj iz djetinjstva...nećeš ti imat samo PUCLE...a i ti ćaća ako sad gledaš odozgo....kad mi ih već ti nisi priuštio...sad ću ih si sam priuštiti. Uzmem škare u ruku i gle druge sličice:
Image and video hosting by TinyPic
ZVIIIIIIIIIIK škarama...ravno medi kraj uva! Nisam htio preko glave jer ipak mi ga bilo žao. No da bi PUCLE bile PUCLE trebalo je još malo raditi:
Image and video hosting by TinyPic
Pa onda još malo...i u konačnici...dobio sam...nakon više od 20 godina...dobio sam....dobio sam JEBENE PUZLE!!!!!
Image and video hosting by TinyPic
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!
Ćaćaaaaaaaaaaaaaaa....imam PUCLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Što reći za kraj...nego da pogledamo kako izgleda MEDO sa MASTER moj kurac CARDA! No pa pogledajmo!
Image and video hosting by TinyPic
Eto...u sred krize jedna kartica manje...pa neko kaže "Neide!"...
Sretan sam ka malo djete!

26.12.2009. u 14:07 • 12 KomentaraPrint#

četvrtak, 10.12.2009.

TOPNIČKI DNEVNICI SU KOD MENE!!!

Po Rvackoj se traže neki topnički dnevnici pa samo da im javim da su kod mene a stranice tog dnevnika objavljujem na internetu nek svi vide.
OĆEMOL SAD MOĆI U UNIJU???

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dopuna posta
- da nebi bilo "ma ovo je šupak od nekud skinuo" evo i dokaza da dnevnici kod mene
Image and video hosting by TinyPic

10.12.2009. u 17:27 • 51 KomentaraPrint#

utorak, 08.12.2009.

Vanzemaljac:"Pa de si bre?"

Put je prebačen za četvrtak u jutro pa mi ostaje da još krknem koji post. Evo ga!

Sinoć sam gledao emisiju NA RUBU ZNANOSTI ili kako se već zove...znate onu o paranormalnim pojavama i konzumiranju bunike...e TA TA!!! Sjedi čovjek i prepričava događaje o NLO-ima. Prepričava događaje u kojima je jedan deda imao «bliski suster 1. vrste»...to vam je onaj susret kad iz ruke u ruku možeš razmjeniti kanister vina sa vanzemaljcima i to za neke drangulije iz njihovog džepa. Prepričava kako je objekt sletio i kako je deda na tečnom hrvatskom razgovarao sa njima. Bili su metar i nešto sitno visoki humanoidnog oblika...(valjda nalik na barba Luku!? Kaže ovaj što prepričava to...da deda nije narkoman niti pije i da su ga više puta ispitivali i da je svaki put dao isti opis događaja pa da je stoga deda govorio istinu. Vođen tom pričom...sjedim ja danas u autu...na gradilištu...nemoš ništa raditi kiša pada...Sjedim i gledam unebo. Reko jebote što bi bilo dobro da navrate i meni u goste...to bi bio «susret nulte vrste»...to je ono kad se nasereš sa njima kakve pivurine...Ali ako bi moj susret sa vanzemaljcima gledali scenaristički...to bi bilo otprilike ovako.

Ja bi sjedio u autu a kiša bi i dalje padala. Odjednom bi stala ničim izazvana a iz oblaka bi se spustio osrednji leteći tanjur ravno pred moj auto. Iz tanjura bi izašla 2 vanzemaljca. Ja bih izašao iz auta i tako bi nekako počeo dijalog

Prvi Vanzemaljac: Dođi, šta se bojiš.

Ja: Pa nije da se bojim...znao sam da ćete doći. Čekam već 3 sata

Drugi Vanzemaljac: Ma bre kasnili smo....redak vazduh u pizdu materinu...pa se teško leti i kontroliše letelica.

Ja: Pa vi ekavicu pričate???

Drugi: Šta bre «ekavicu»???

Ja: Pa to jel...na ekavici pričate...na srpskom jel...to

Drugi Vanzemaljac: (okreće se prvom vanzemaljcu) Daj bre proveri jel onaj majmun u tanjiru prebacio softver na novi jezik. (okreće se prema meni) A jeli bre...kakav se jezik ovde koristi?

Ja: Bosanski...pardon...pardon....hrvatski...ma radim sa bosancima na gradilištu pa nekad i sam pobrkam.

Drugi Vanzemaljac: (opet se okreće prvom) Daj bre vidi sa majmunom u tanjiru da prebaci softver sa srpskog na taj hrvatski, majke mu ga skalabudžim glupe.

Prvi vanzemaljac: (odlazi do letjelice i priča sa trećim vanzemaljcem koji se nalazi u tanjuru ali na nekom nerazumljivom jeziku. Odjednom se okreće drugom i kaže) Ajd bre probaj sad nešto da izgovoriš!?

Drugi vanzemaljac: (obraća se prvom) A šta bre da kažem kad si ti sad reko «BRE»...pa vidiš bre da ne radi. Pa pizda mu bre materina glupa i njemu i toj mašini. Drka bre TETRIS po celi dan a sad nezna da prebaci softver. Reci da mu jebem kevu u dupe!!!

Prvi vanzemaljac: (obraća se trećem) Kaže da ti jebe kevu u dupe!

Treći vanzemaljac (proviruje glavu iz letećeg tanjura i obraća se drugom vanzemaljcu) Ma jebem ja tebi kevu u dupe idiote retardirisovani. Ne mogu bre....tastatura nefunkcioniše. Rekao sam ti da moramo da kupimo novu tastaturu ati da NE, recesija. Jebo ti recesija kevu u bulju.

Ja: Pa čekaj....pa i kod vas recesija???

Drugi vanzemaljac: Nego šta bre. Pa jedva smo doleteli do tebe. Već pola godine letimo na rezervi. (okreće se opet ovom u letjelici) Pa bre, sad stvarno idi u pizdu lepe materine. Pa prebaci softver...čovek nas ništa nerazume!!!!

Ja: ma razumijem vas ja sve...možete vi i na srpskom

Prvi vanzemaljac: Kako bre razumeš?

Ja: Pa lijepo...razumijem. Slični su vam to jezici...jedinooo...

Drugi vanzemaljac: Šta bre «jedino»?

Ja: Pa kad odete...pitat će me drugi na kom smo jeziku pričali...pa ono...kad kažem...ja na hrvatskom oni na srpskom...pa će to po novinama biti svakojakog sranja...znate ono...»došli vanzemaljci a pričaju na srpskom»

Drugi vanzemaljac: (obraća se prvom) Pa bre ovo isti problem ko lani kod onih u Africi. Oni bre TUTSI nisu hteli da pričamo na onom drugom jeziku...

Ja: Ma ljudi meni to ne smeta...dajte pustite to...

Drugi vanzemaljac: Ma bre nema šanse....mene da po novinama razvlače? Ma nedam bre...Ako smo u Hrvatskoj onda ćemo bre da pričamo hrvatski.

Treći vanzemaljac: Evo ga bre kevu mu karam...našao sam. Evo na displeju mi bre nudi «hrvatski» ali samo na purgerskom

Drugi vanzemaljac: (okreće se prema meni) Ti to paše?

Ja: Ma rekoh vam da mi je svejedno...a stavi purgerski ajde...daj da više popričamo

(minuta dok prebacuju)

Ja: Jeste prebacili?

Treći vanzemaljac: Je...je...može...radi

Drugi vanzemaljac: ok radi. Onda....kaj te zanima?

Ja: Napokon...Pa za početak možete mi objasniti kako ste došli...kako ste putovali...zanima me ta brzina kojom se vi krećete po nebu

Drugi vanzemaljac. Kužiš ono...mi letimo...kužiš...i ono...kužiš...ono odjednom...kužiš...je bote...ono mrak...ono kužiš..i sad ja..ono...kužiš...kaže ovaj...kužiš...kaže...»buraz....»...kužiš...i gas...ono...kužiš stari moj..eeeeeeee....kužiš....................................................

08.12.2009. u 16:54 • 23 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< prosinac, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Obrana i zaštita od gluposti