OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

nedjelja, 22.11.2015.

Kako izvući živu glavu u slučaju terorističkog napada kod nas u Hrvatskoj

Gledam... Englezi napravili neki vodič, kako preživjeti teroristički napad... pa između ostalog savjetuju sakrivanje iza debelih zidova. Znači kad zagusti, bušilicu uruke, buši zidove i guraj metar u rupu... mjeri debljinu zidova. A majket...idiotizam na kvadrat.

Kad već oni imaju vodič... što neb i mi imali svoj

Dakle...

"Kratki vodič u 7 točaka - kako izvući živu glavu u slučaju terorističkog napada kod nas u Hrvatskoj"

1. Uvijek sa sobom nosite otplatnu listu kredita. Kad uperi pušketinu u vas, samo mu šišnite pred oči otplatnu listu... ovaj kad vidi da do 2037-e imate mjesečne rate od par iljada kuna odma će se rasplakati. Zagrlite ga i tješite ga sa "Nebrinide, vratću ja to nekako!"... tako sve dok ne dođu specijalci.

2. Gledajte mu pod ruku turit papire od banke... i nek se potpiše u rubriku "Jamac". Kad skuži što je napravio, pobjeći će. Bez brige, neće ga naći murja al oće banka.

3. Pitajte ga ako oće kupiti bolju pušku. Objasnite mu kako smo mi bili u ratu i da kod nas svaka kuća ima u podrumu 10tak kalašnjikova, bar 2 minobacača, ose, zolje i bombe. Sve to imajte u katalogu sa točno ispisanim cijenama u eurima, bez PDV-a. Ako upadnu specijalci, katalog progutajte.

4. Ponudite ga bunikom. Zajedno s njim strusite ono praktično pakiranje u kantici od 25 kila. Dok ćete vi goli sa termostatom u guzici trčati prostorijom i vikati "Ja sam uljni radijator" on će trčati za vama u želji da vas pojača jer će mu biti hladno. Kad vas specijalci uapse... objasnite im da vi niste terorist nego uljni radijator... pokažite im termostat na guzici.

5. Pravite se da ste i vi Arap. Kako? Nabrajajte likove iz serije "Sulejman Veličanstveni" i to u jednom dahu jer tako ispada da znate arapski jezik... evo primjera:

- "Mahidevran Hurem Ibrahim paša Zumbul aga Hatidže Mihrimah..."

Kad ovo izgovarate brzo, zvučite ka pravi Arap... probajte. Nema šanse da vas ne pusti.

6. Englezi savjetuju da se pravite mrtvi, što je velika greška. Naime, obucite se u medvjeda te raširenih ruku i uz glasno vikanje "Grrrrrrrrr" krenite prema njemu. Upravo je on taj koji će se praviti mrtav. U ruksaku imajte kubik zemlje te ga zatrpajte njome, baš kao što to rade pravi medvjedi. Kad dođu specijalci, skinite medvjeđi kostim... glupo je da se i oni prave mrtvi. Pokažite im gdje ste ga zakopali.

7. Pitajte ga gdje je bio 91-e... teško da će vam to pomoći ali vrijedi probati.







22.11.2015. u 19:14 • 16 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< studeni, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Obrana i zaštita od gluposti